Hondenschool in Lier

Lessen gegeven door een gediplomeerd gedragstherapeut en hondentrainer

Contacteer ons

Hondenschool met kleine groepen, voor een beleefde huishond zonder ongewenst gedrag

Hou je niet van grote drukte?
Wil je vooral een goede band en plezier met je hond?
Wil je leren ongewenst gedrag bij je hond te voorkomen?
Wil je gediplomeerde instructeurs ?

Op zoek naar een hondenschool die zich niet richt op wedstrijden, wel op het verbeteren van de communicatie en relatie met je hond? Dan is 4 Sanca de hondenschool die je zoekt. 

Onze hondenschool is bedoeld om mensen te informeren over het trainen, opvoeden en begeleiden van je hond. Zo kunnen we gedragsproblemen voorkomen en kan jij een sterke relatie opbouwen met je viervoeter. 

Ons doel: van je hond een beleefde huishond maken. Hierbij werken we steeds beloningsgericht, fysieke correcties zijn in onze hondenschool uit den boze. Wij doen niet mee aan wedstrijden. Bij slecht weer is het mogelijk om de groepslessen in onze binnenruimte te laten doorgaan.

Welke onderwerpen komen in onze hondenschool zoal aan bod?

  • Wandelen zonder trekken

  • Wandelen aan een losse lijn

  • Lichaamstaal

  • Driftcontrole

  • Speuren

  • Body and balance

  • Terrasjestraining

  • Verzorgende handelingen

  • Dierenartstraining

  • ...

Verloop hondenschool

Als nieuw lid start je eerst in onze socialisatieklas of in onze instapklas. Deze klassen bestaan uit 4 lessen (1maand) in een klein groepje van maximum 6 leden. Aan de hand van deze lessen leer je hoe wij werken op onze hondenschool en leren wij jullie beter kennen. Na deze lessen kan je overstappen naar een van onze andere groepen. Welke groep wordt besproken aan de hand van jullie behoeften en niveau. 

De socialisatieklas (voor pups tussen de 9 en 16 weken oud) richt zich specifiek op pups in hun socialisatieperiode, dit is dan ook de belangrijkste les van deze groep. Deze groep word steeds binnen gegeven.

De instap en socialisatielessen gaan door op zondag, de vervolglessen, gehoorzaamheid en fun gaan door op zaterdag.


Onze groepslessen gaan door vanaf januari tem november 2021, ze herstarten februari 2022 op onze nieuwe locatie in Lier. Onze persoonlijke begeleiding blijft doorlopen, meer info via mail of telefonische kennismaking.

De groepen

lijn

Onze trainers

logo KaHot - gedragstherapeuten

Doordat wij met kleine groepen werken, zijn de inschrijvingen beperkt en is op voorhand inschrijven nodig. Door de grote aanvraag werken wij met een wachtlijst, elke maand begint een nieuwe groep. Tijdig inschrijven is dus de boodschap

De groepslessen worden gegeven door een team professionele hondentrainers;
Sofie Ruymaekers, Yvette DillenAnneleen Sucaet en Jarno Adams. Al onze instructeurs zijn gediplomeerd hondentrainer en/of gedragstherapeut, zij volgen allen regelmatig bijscholingen om op de hoogte te blijven van de nieuwe ontwikkelingen en inzichten door wetenschappelijk onderzoek op vlak van honden en lestechnieken.

Onze hondenschool is dan ook goedgekeurd door KaHot

Een sterke relatie en goede combinatie opbouwen met je hond?
Schrijf je dan zeker in voor groepslessen in onze hondenschool in Lier.

kennismakings gesprek