Hondentraining en gedragstherapie

 • Trekt je hond aan de leiband tot je schouders er pijn van doen?
 • Wordt elke hond begroet door geblaf en getrek, kan je hem maar met moeite houden?
 • Of krijg je hem net met geen poot vooruit ?
 • Blaft je hond of pup als je het huis verlaat of houdt hij je s ’nachts wakker?
 • Durft je puppy in je meubels bijten?
 • Wil je graag een hond die luistert, ook buitenshuis?

hond trekt aan leiband, help mijn hond trekt, leren mooi wandelen, gedragsproblemen, 4sanca, hond trekt aan lijband, hond trekt tijdens wandelen

 

Wil je een in plaats daarvan een goede communicatie en betere relatie opbouwen met je hond?

Zodat jullie samen meer plezier maken en gelukkig kunnen samen leven?

Een nieuwe pup een goede start in het leven geven of

een volwassen hond trainen tot welgemanierde zelfzekere hond,

Wij kunnen je helpen!

 

Zie je liever dit ?

 • Je hond wandelt mee aan een losse lijn
 • Komt naar je toe als je hem roept
 • Weet dat hij niet mag opspringen naar bezoek
 • Is goed gemanierd in- en buitenshuis
 • Luistert naar jou, zelfs als er andere honden zijn

Wat sofie mijn hondje, maar msch vooral mij heeft bijgebracht op eigenlijk hele korte tijd, ongelofelijk!
Ik dacht bijna afscheid te moeten nemen van mijn lieve viervoeter, omdat de kinderen en mijn vriendin de drukte, kracht en kopppigheid van Nikita niet meer aankonden! Met momenten werd het ook voor mij te veel. Maar dankzij sofie komen we met 5 beter overeen, en is deze angst voor adoptie weggenomen!
Wel belangrijk om te weten dat de tips en tricks worden aangereikt, maar je wel zelf voor de toepassing en dus het succes ervan moet zorgen!

Mette struyf
Don Vitesse, totaal onverwacht en dus best onvoorbereid kwam deze Grote Vriendelijke Reus (cfr Sofie van 4 Sanca) op ons pad… letterlijk…
+/- 1,5 jaar oud en nooit opgeleid, ontzettend gevoelig, pikt elk greintje emotie op en als de dood om weer achtergelaten te worden.
Op zoek dus naar kennis én kunde, kwamen we bij 4 Sanca terecht.
De beste beslissing ever! Sofie léést ons windekind én slaagt er wondewel in om haar kennis ook op ons over te brengen! Wij waren geen groentjes in de wereld van het hondengedrag, maar elke les opnieuw is een verrijking. Ook het geduld en de rust die Sofie uitstraalt, het enthousiasme waarmee ze vertelt. Dit zou éénieder die beslist een hondekind in huis te halen moeten leren! De band met Don wordt elke dag hechter. Merci 4 Sanca, merci Sofie! Don en wij zijn fan! Keep up the good work!

Tamara
Onze Geadopteerde Roemeense mix kwam heel angstig/onzeker aan in België.. waardoor er wat gedragsproblemen ontstonden. Sofie bracht ons alle wijsheden tussen mens en dier bij en zorgde ervoor dat hij nu al een heel stuk dapperder over straat durft te lopen. Wij gaan nog steeds met veel plezier naar jullie hondenschool om al de oefeningen te onderhouden en aan zijn angsten te werken!Topservice ☺️👌

Julie Hoeben
Klant
Super vriendelijk en geduldig . Een echte aanrader ! Zelfs voor mensen die een hondenschool niet zien zitten ( zoals ik ) . 10 op 10

Ann De Mol
Klant
Mijn 2 Spaanse Waterhonden hebben genoten van alles wat Sofie hen tijdens haar lessen heeft geleerd. Ik ben heel blij met de tips die ik kreeg om op een leuke manier met mijn honden bezig te zijn, onze band nog te versterken. Nog even oefenen en het trekken aan de leiband is ook verleden tijd!
spaanse waterhond, privé training, hondentrainen
Catherine
klant

Neem nu contact op met ons voor privétraining aan huis regio Lint (Lier) en maak een eerste afspraak. Neem een eerste stap naar een nieuw begin.


Boek je afspraak

puppy, bijten afleren, pup bijt op schoen, opvoeding puppy, hond opvoeden, border collie, pup

Puppyproblemen

Heb je een nieuwe puppy die schattig is maar je gek maakt? Zindelijkheidstraining, verlatingsangst, kauwen en vernietigen, huilen …. De lijst is oneindig! Wat als het opvoeden van puppy’s gemakkelijk werd gemaakt met gestructureerde programma’s die je thuis en één op één kunt volgen, zodat puppy-opvoeding weer leuk wordt en je weet dat je je puppy op de juiste manier opvoedt? Dit is waar 4 Sanca in beeld komt.

Wandelen

Ben je gefrustreerd dat je niet zomaar een wandeling kunt maken zonder dat je hond trekt, blaft,… en dat je moet roepen als er een andere hond aankomt? Zou je liever genieten van een ontspannen wandeling samen aan een losse lijn, ongeacht wat je hond ziet? Het is mogelijk!
Dit zijn de meest voorkomende gedragsproblemen dat we zien, hierdoor hebben we veel ervaring om van je nachtmerrie een droom te maken.

Vernieling

Vernielt uw hond uw huis of tuin als u er niet bent? We kunnen u helpen uw hond alleen te vertrouwen, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over thuiskomen in wat lijkt op een plaats delict. Of je nu een puppy hebt die durft kauwen op de meubels of een grotere vernieling door een volwassen hond, we komen naar je toe komen en zoeken uit waarom het gebeurt en hoe het op te lossen.

Bedankt om ons met raad en daad bij te staan, toen onze jonge Golden Retrieverpup Pipa bij ons kwam wonen! Nadat we bijna 15 jaar lang genoten hadden van onze vorige, rustige Golden, kregen we nu te maken met een erg energieke en zelfzekere hond.
We zaten al vlug met de handen in het haar qua opvoeding, maar gelukkig was jij er om ons gerust te stellen en ons te leren omgaan met Pipa. Vanaf week 9 kwam jij wekelijks langs met opvoedingsadvies en gedragstherapie, waar zowel Pipa als ik enorm naar uitkeken! Vooral het bepalen van het type hond dat we in huis kregen, en daarnaar te leren handelen, was vernieuwend en leerrijk voor ons!
Een dikke merci en een pootje van Pipa!
Groetjes, Renata

Renata
Hallo, Hierbij wil ik iedereen de diensten van Sofie / 4Sanca aanbevelen! Wij hebben erg veel geleerd in de puppytraining. Leerzame lesjes bij ons thuis gegeven door een zeer aangename persoon met veel kennis van zaken. Toulouse en ik hebben mede door hun hulp een super start gemaakt. Dikke merci!

Nanou Steenackers
Van een dalmaat die moeilijk rust kon vinden naar een dalmaat die ik beter en beter begin te begrijpen. Enorm leerrijke lessen voor mijne woefie, maar zeker ook voor mezelf. Sofie legt alles enorm duidelijk uit met heel veel geduld en een groot hart voor dieren. Na onze privélessen kunnen we zelf aan de slag dankzij de handige tips en tricks dat we van haar hebben meegekregen. Dikke merci Sofie!

Jitske Van Spaendonk
Wij, Diesel en zijn vrouwtje, hebben geweldig veel geleerd van jou Sofie.
Diesel is een pittige Viszla die bij de wandelingen nogal fel aan de leiband trok, dit is tot een minimum herleid en vooral veel aangenamer.
Sofie heeft een aantal denkspelletjes voorgesteld en hij vind het gewoon fantastisch, dat is echt zijn ding. We hebben er samen enorm van genoten, en onze band is nog sterker geworden dankzij de privelessen van Sofie, SUPER bedankt Sofie !

Esmeralda

contacteer ons

spaanse waterhond, privé training, hondentrainen

Training aan huis:

Als je op zoek bent naar een hondentraining in regio Lint (Lier), kan je trainen in het comfort van je eigen huis op een moment dat het je uitkomt. Dit is niet alleen goed voor jou, maar stelt je hond ook op voor succes door te beginnen met minder afleidingen om te leren. Naarmate de training vordert, kan een verscheidenheid aan handige trainingslocaties dicht bij u worden gebruikt.

 

Formule voor succes

We willen ervoor zorgen dat u de resultaten krijgt die u zoekt. We hebben een reeks programma’s ontworpen om uw doelen te bereiken met uw hond. Door samen te werken aan uw doelen, zijn u en uw hond beide klaar voor succes.

 

Wij leren mensen hoe ze hun honden kunnen trainen.

Bij 4Sanca willen we dat je betrokken bent bij het trainingsproces,

zodat je met succes verder kunt gaan als je programma is afgelopen.

Daarom leren we u hoe u effectief met uw hond kunt communiceren en uw relatie kunt verbeteren,

terwijl u ongewenst gedrag oplost en voorkomt.

 

Of je nu een nieuwe puppy hebt, een puber, een ernstig gedragsprobleem of gewoon wat onderhoudstraining nodig hebt,
we hebben een oplossing die het beste bij je past.
Sofie komt bij u thuis om gedragsproblemen op te lossen of u te helpen gedragsproblemen te voorkomen.
Neem contact met ons op als u een privéhondentraining voor thuis wilt regelen.

Gediplomeerd

Gediplomeerd hondengedragstherapeut en hondentrainer erkent door de beroepsvereniging KaHot.

Professional​

Gaat gestructureerd en diervriendelijk te werk.

persoonlijk

Alle trainingen worden aangepast naar de mogelijkheden en behoeften van de hond.Boek je afspraak

volg ons ook op:


Facebook


Instagram