Trainingen

Bij 4Sanca kan je terecht voor privé hondentraining aan huis. Er zijn verschillende trainingsprogramma’s ontwikkeld om het beste te kunnen bieden voor jou hond. De keuze over het trainingsprogramma wordt besproken na een eerste consult zodat je een passend trainingsschema krijgt. Elk programma wordt dan ook aangepast naar de noden en behoeften van jou en je hond.

Inclusief bij elk programma:

  • Een e-boek met informatie over hondentraining, gedrag en mijn manier van werken. 
  • Toegang tot de facebookgroepen 4sanca VIP en prive training
  • toegang tot instructie video’s
  • E-mail support voor de gehele looptijd van het programma.
  • Privé hondentraining aan huis (aantal is afhankelijk van het programma)
  • gratis huren van snuffelmateriaal, puzzels, leibanden en ander trainingsmateriaal

Heb je nog vragen?

Neem contact op via info@4sanca.be.

hondenschool, hondentrainen, duitse herder

Van pup tot beleefde huishond

puppy opvoeden, australische herder pup, puppy, schattige puppy, zindelijkheidstraining, hoe krijg ik mijn pup zindelijk

Stel je puppy vanaf de eerste dag in voor succes en maak puppy’s leuk en gemakkelijk! Veelvoorkomende puppy problemen worden opgelost en voorkomen, zoals zindelijkheidsproblemen, janken en huilen, bijten en we zorgen ervoor dat socialisatie op de juiste manier wordt gedaan om een zelfverzekerde en welgemanierde hond te creëren die graag naar u luistert!

4 lessen aan huis

van pup tot beleefde huishond compleet

Stel je puppy of puppy’s vanaf de eerste dag in voor succes en maak puppy’s opvoeden leuk en gemakkelijk! Veelvoorkomende puppy problemen worden opgelost en voorkomen, zoals zindelijkheidsproblemen, janken en huilen, bijten en we zorgen ervoor dat socialisatie op de juiste manier wordt gedaan om een zelfverzekerde en welgemanierde hond te creëren die graag naar u luistert!
Je leert je pup mentale uitdagingen te geven door denkspelletjes en basis speurwerk en we werken aan zijn coördinatie en balance zodat je pup een goede fysieke gezondheid opbouwt.

6 lessen aan huis

Echt iets voor hem

Zoek jij en je hond naar een grotere uitdaging? Of wil je je verdiepen in een bepaalde training? Kent je hond zijn commando’s en wil je vooral plezier beleven, dan is dit programma iets voor jullie. Je hebt keuze uit de volgende onderwerpen; hersenwerk, body en Balance, tricks en gehoorzaamheid.

4 lessen aan huis

mijn beleefde huishond

Springt, trekt of blaft uw hond tijdens wandelingen naar andere honden? Zijn uw meubels niet veilig voor je hond? Is je hond onzeker of angstig? Heb je een gedragsprobleem dat je gewoon moet stoppen? Wij kunnen u helpen het ongewenste gedrag van uw hond op te lossen en ervoor te zorgen dat er ook in de toekomst geen nieuwe meer ontstaan. Een veilige en betrouwbare hond is een plezier om mee te leven en als je dat nu nog niet ervaart, helpen we je graag.

4 lessen aan huis

Mijn beleefde huishond plus

U wilt een hond die waar het een plezier mee is om mee te leven, waarmee u trots in het openbaar kunt komen zonder op straat te worden getrokken. We kunnen helpen om je hond goede manieren te leren zodat jij een hond hebt die vrolijk naar je luistert, zodat het leven met je hond leuk is, zoals het hoort. Je leert je hond denkspelletjes aan en maakt kennis met body and balance en speurwerk

6 lessen aan huis

Mijn beleefde huishond delux

U wilt een hond die waar het een plezier mee is om mee te leven, waarmee u trots in het openbaar kunt komen zonder op straat te worden getrokken.

We kunnen helpen om je hond goede manieren te leren zodat jij een hond hebt die vrolijk naar je luistert, zodat het leven met je hond leuk is, zoals het hoort.

Ook leren jullie je hond denkspelletjes aan en maakt kennis met body and balance en speurwerk, zo leer je ontdekken wat jullie favoriete activiteit is.

10 lessen aan huis

Wat klanten erover zeggen

Eerste vakantie met Dior was super dankzij de voorafgaande training die heel het verlof door bijzonder nuttig bleek 😊
Eef
klant
Mijn 2 Spaanse Waterhonden hebben genoten van alles wat Sofie hen tijdens haar 10 lessen heeft geleerd. Ik ben heel blij met de tips die ik kreeg om op een leuke manier met mijn honden bezig te zijn, onze band nog te versterken. Nog even oefenen en het trekken aan de leiband is ook verleden tijd!
Catherine
klant
Een super professionele begeleiding voor je hond! De moeite waard om te doen met je viervoeter. Naast de training heeft Sofie ook een hele leuke webshop met leuke dingen die je kan gebruiken met je hond.
Els
klant

Artikels geschreven door Sofie

voedselverrijking voor honden

De meeste hondeneigenaars geven het eten van hun hond uit een kom. Dit is de “standaardprocedure”. Maar het kan ook anders!  Als je er even over nadenkt, hebben we jaren honden gefokt om verschillende rassen en…
conditie opbouwen hond

Opbouwen van de conditie van je hond

Het was fantastisch weer gisteren en dat was te merken. Iedereen is massaal naar buiten gegaan om te gaan wandelen. En natuurlijk maar al te vaak met onze trouwe viervoeters…