Een pup op komst?

Geef hem een goede start!

Contacteer ons

Opvoedingsadvies voor pups

Ben je op zoek naar een pup, zijn jullie in blijde verwachting of is je nieuwe huisgenoot net thuisgekomen? Dan zit je waarschijnlijk al met honderd en één vragen. En dat is zeer normaal! Je krijgt immers de verantwoordelijkheid voor het opvoeden van een levend wezen in handen. 
Hoe jij je pup gaat opvoeden zal de rest van zijn leven gaan bepalen, en dus ook een groot deel van dat van jou. Ben je er klaar voor?

Je pup heeft nog zoveel te leren!

  • Alleen leren blijven

  • Zindelijkheidstraining

  • Leren wandelen aan een lijn

  • Wat is speelgoed en wat meubilair

  • Socialisatie

  • Omgaan met mensen

  • Omgaan met andere dieren

  • ...

Een beetje hulp is dan ook geen overbodige luxe. Bij 4 Sanca kan je terecht voor opvoedingsadvies. We komen een eerste keer aan huis, samen bekijken we wat jouw verwachtingen zijn en hoe we ervoor kunnen zorgen dat de opvoeding vlot verloopt.

Wat komt er allemaal kijken bij de opvoeding van je pup?

lijn

Welk materiaal heb je nodig? Hoe verloopt de eerste introductie? Is de woning puppyproof? Wat is gezonde voeding voor een pup? Hoe vermijd je ongewenst gedrag? Wat kan je allemaal verwachten van een pup, vanaf welke leeftijd kan je gaan wandelen, trainen, …
kortom alles wordt besproken!

Zo is een goede start verzekerd!

De zindelijkheidstraining is een van de onderdelen van het opvoeden van een pup, indien je dit niet goed aanpakt kan het voor veel frustraties zorgen voor eigenaar en pup. Door je te leren begrijpen hoe een pup groeit, lichamelijk en fysiek, helpen we jou om de meest efficiënte zindelijkheidstraining op te starten met je pup. Ah, oei. Was die schoen niet bedoeld om op te knagen?

Een goede communicatie en preventie is goud waard. Leer de behoeften van een hond te begrijpen en jouw spullen veilig te houden van puppytandjes.

Hoe verloopt een opvoedingsadvies?

Om mensen te helpen bij deze zoektocht bieden we enkele mooie programma's aan afgestemd op jullie noden om de beste successen te halen bij het opvoeden van je pup. Na een eerste kennismaking krijgen we een duidelijk beeld van welk programma het beste past bij jullie.


Tijdens een programma leer je alles wat je moet weten over het opvoeden en trainen van je pup zoals zindelijkheidstraining, socialisatie, wandelen aan de lijn, verzorgende handelingen maar ook wat belangrijk is zoals voldoende slaap, voldoende mentale en fysieke uitdagingen hoe het lichaam van een hond in elkaar zit en hoe je een goede gezondheid creëert voor je pup. En natuurlijk het belangrijkste bij het opvoeden van je pup, leren communiceren. Leren hoe je jezelf kan duidelijk maken aan je pup wat je verwacht van hem en de lichaamstaal van pup te begrijpen zodat je hem beter leert begrijpen en een sterke relatie met hem kan opbouwen.

Ga voor een goede start, maak meteen een afspraak voor opvoedingsadvies voor je pup.

Boek je afspraak