Team 4sanca

Vanwaar de naam “4Sanca” ?

sanca en smoske

Mijn eerste hond heette Sanca (zie foto), zij was mijn inspiratie en soulmate.

Hiervan komt de naam 4Sanca, voor Sanca.

In mijn logo kan je haar snuit zien.

Op die manier leeft Sanca verder.

De diensten van 4Sanca zijn erkend door KaHoT, beroepsvereniging voor gediplomeerde dierengedragstherapeuten.

apbct


Zaakvoerder

Sofie Ruymaekers

Ik ben Sofie Ruymaekers en heb een passie voor dieren.

Mijn doel is om baasjes te helpen hun honden beter te begrijpen en zo hun relatie te gaan versterken. Kennis vergaren en delen is dan ook het liefste wat ik doe. Na mijn studies dierenzorgtechnieken heb ik me bij Toscanzahoeve gespecialiseerd in gedragstherapie en training voor honden. Daarnaast volgde ik nog talrijke opleidingen en workshops, en blijf ik mij steeds bijscholen om op de hoogte te blijven van de nieuwste wetenschappelijke onderzoeken en ontwikkelingen over het welzijn, gedrag en training van honden.

Hulptrainer

Ik ben Anneleen Sucaet en werk al geruime tijd met honden en hun baasjes in diverse settings. Het is mijn passie om honden te helpen en hun baasjes daarin te ondersteunen.
Ik heb een psychologische opleiding gevolgd en werk daar momenteel als psychologe binnen onderwijs.
Daarnaast heb ik de opleiding hondeninstructeur gevolgd bij Toscanzahoeve en talrijke andere modules binnen gedragstherapie.

Anneleen Sucaet

Productontwikkelaar

Gerd Stessens

Binnen 4 Sanca kan ik mijn creativiteit de vrije loop laten bij het ontwerpen van allerlei zaken voor de webshop. Bij het maken van deze producten kan ik steeds terugvallen op mijn technische kennis en ervaring.
Regelmatig brainstormen we binnen 4Sanca over het actueel houden van de huidige alsook het ontwikkelen van nieuwe producten.
Naast de bijdragen aan 4Sanca geeft dit mij ook persoonlijke voldoening door de nieuwe creatieve en technische uitdagingen.

Secretaris

Secretaris, postman, magazijnier, technisch medewerker, manusje-van-alles. Ik probeer team 4Sanca aan te vullen op allerlei vlakken, daar waar ik me nuttig kan maken en het werk van de andere leden kan verlichten.
Mijn technische achtergrond en ervaring als doe-het-zelver komen mij nu goed van pas bij het ontwerpen en uitvoeren van allerlei projecten.

Marc Ruymaekers

Stagiaires

Er zijn momenteel enkele stagiaires die meelopen bij 4sanca.

Charlotte en Jarno krijgen de opleiding hondertrainer bij Syntra en volgen stage op onze hondenschool.

Anneleen is reeds hondentrainer op onze hondenschool. Zij heeft de opleiding tot gedragtherapeut gevolgd en loopt nu stage bij de gedragstherapie, opvoedingsadvies en privé training om binnenkort ook hiervoor aan de slag te gaan bij ons.

Onze Partners

Dierenartsenpraktijk Anima Natura

Mijn naam is Geert Adriaenssens. Geboren en getogen op de boerderij ben ik opgegroeid tussen de dieren. Dierenarts worden was dan ook mijn grootste kinderwens.
Ik ben afgestudeerd in 1986 als doctor in de diergeneeskunde aan de Rijksuniversiteit Gent. Jaren heb ik gewerkt als dierenarts voor groot vee en voor kleine huisdieren. Vele jaren ervaring en vele opleidingen gaven mij steeds meer inzicht en kennis.

Op zoek naar ruimere inzichten begon ik een opleiding Homeopathie bij VSU welke ik in 2001 afrondde.

In 2007 heb ik een 2-jarige opleiding “Acupunctuur en Traditionele Chinese Geneeskunde als dierenarts” gevolgd en voltooid bij IVAS.

In 2015 heb ik in Frankrijk een intensieve opleiding “Phytothérapie Vétérinaire” bij IMAOV gevolgd. Dit alles geeft mij de kans om de klassieke diergeneeskunde en de natuurdiergeneeskunde zo goed mogelijk te combineren bij het onderzoek en de behandeling van uw huisdier.

Herfststraat 30
2590 Berlaar

03 422 58 06

info@dierenartsberlaar.be

Innerhorse

Ik ben Kim Nuyens, gespecialiseerd in het intuïtief communiceren met dieren. Ik ben al heel mijn leven gepassioneerd door het welzijn van mens en dier. Gaandeweg ontdekte ik dat ik hoogsensitief ben. Hierdoor voel ik, soms tot mijn eigen verbazing, dieren heel goed aan en weet ik exact wat zij bedoelen of nodig hebben. Deze vaardigheid heb ik de voorbije jaren met tal van opleidingen en ervaringen verder ontwikkeld. Waar nodig assisteer ik Sofie bij het begrijpen van probleemgedrag of moeilijkere situaties met jouw trouwe viervoeter. Meer weten, neem gerust een kijkje op mijn website.

Innerhorse  Kim Nuyens
0032 (0)485 64 15 26
innerhorse@outlook.com

www.innerhorse.be

Volg ons op FB:
https://www.facebook.com/innerhorse/ 

By Fonzie 

Bij ons kan je terecht voor begeleiding en advies op maat omtrent kind&hond en leuke bandversterkende activiteiten voor jou en je hond.

Onze focus ligt op plezier en samenwerking, voor het ganse gezin.

We hebben een grote passie voor ‘hersenwerk voor honden’, tijdens deze lessen maken we regelmatig gebruik van de producten van 4Sanca.

Steeds getest en goedgekeurd door onze eigen Fonzie, we kunnen 4Sanca daarom ook warm aanbevelen!

+32 (0) 4 68 57 76 65
www.byfonzie.be


Dierenartsenpraktijk Aan de Vesten

Van Boeckellaan 15

2500 Lier

 03/489.19.29

https://www.aandevesten.be/

info@aandevesten.be

Hallo, mijn naam is Stéphanie, 4 jaar geleden ben ik als zelfstandige een hondenkapsalon gestart.
Van kleins af aan wou ik al heel graag met dieren werken dus ben ik als ik ouder was beginnen zoeken wat het dichtst bij mijn interesses aansloot. De liefde voor honden was zo groot dat ik dan uiteindelijk beslist heb om te gaan studeren voor hondentrimster.

Ongeveer een jaar geleden leerde ik Sofie kennen. Zelf heb ik een shiba inu, Laika.
Laika is een hele lieve hond naar mensen maar ze had het enorm moeilijk met andere honden. Sofie heeft ons allerlei tips en tricks geleerd om te leren omgaan met Laika haar onzekere punten. Ik heb zelf een enorm grote vooruitgang gezien bij mijn hond en dat is ook meteen een van de redenen dat ik Sofie bij iedereen zou aanbevelen. Veel trainers werken met het afstraffen van, terwijl Sofie werkt met het belonen van, wat me dan ook meteen weer een positief gevoel gaf bij haar !

Ik zorg er altijd voor dat uw hond op zijn eigen tempo kan wennen aan het trimsalon en zeker geen angsten krijgt in de toekomst. Voor zeer angstige honden kan bij een eerste afspraak eventueel samen worden gewerkt met 4sanca om uw hond een optimale eerste ervaring te geven.

Bij een eerste afspraak zal besproken worden wat de beste verzorging is voor het vachttype van uw hond. Bij ‘t Blafsalon zijn zowel grote als kleine viervoeters welkom.