Het team van 4 Sanca

Contacteer ons

Waarom 4 Sanca?

De eerste hond van zaakvoerster Sofie Ruymaekers heette Sanca, haar soulmate en inspiratie voor 4 Sanca, voor Sanca. In het logo van 4 Sanca kan je haar snuit zien en zo leeft Sanca verder…

4 Sanca is erkend

De diensten van 4 Sanca zijn erkend door KaHoT, beroepsvereniging voor gediplomeerde dierengedragstherapeuten.

logo KaHot - gedragstherapeuten

Hondentraining

lijn
Sofie Ruymaekers

Zaakvoerster en manager hondentraining

Sofie Ruymaekers

Met een passie voor dieren wil Sofie eigenaars helpen om hun hond beter te begrijpen en zo hun relatie te versterken. Hierover kennis vergaren en delen is dan ook het liefste wat ze doet. Na haar studies dierenzorgtechnieken is Sofie zich gaan specialiseren, door de opleiding tot hondengedragstherapeut en trainer te gaan volgen.

Daarnaast volgde ze nog talrijke opleidingen en workshops om zich nog verder te gaan verdiepen in het gedrag, opvoeding, training en verzorging van honden. Tot op vandaag blijft ze zich steeds bijscholen om op de hoogte te blijven van de nieuwste wetenschappelijke onderzoeken en ontwikkelingen.

Nu is 4 sanca een succesvolle zaak met een team van specialisten met dezelfde passie voor het welzijn van honden als Sofie.

Anneleen Sucaet

Gedragstherapeut

Anneleen Sucaet

Anneleen Sucaet werkt al geruime tijd met honden en hun baasjes in de meest uiteenlopende settings. Het is haar passie om honden te helpen en hun baasjes daarin te ondersteunen. Door haar psychologische opleiding kan ze eigenaars en hun kinderen deskundig ondersteunen en begeleiden. Daarnaast volgde ze de opleiding gedragstherapie en hondeninstructeur.

Doordat haar eigen hond, Obi, een reactieve hond is is zij zich verder gaan specialiseren in het werken met reactieve honden. Andere eigenaars helpen en begeleiden met gelijkaardige problemen is dan ook een grote passie van Anneleen.

Yvette Dillen

Gedragstherapeut

YVETTE DILLEN

Al heel haar leven zijn honden Yvette haar beste vrienden, haar buddy’s. Door de jaren heen werd het haar duidelijk dat ze iets meer moest doen met haar passie voor honden. Toen is Kaya in haar leven gekomen, een hond met een “rugzakje”. Omdat Yvette Kaya de beste begeleiding wou bieden is ze zelf begonnen met haar opleiding tot hondengedragstherapeut. Toen had ze de kriebels echt te pakken en bleef ze zich bijscholen door het volgen van lezingen, workshops en meer. Nu hoopt ze haar successen met Kaya te delen met de buitenwereld en andere baasjes te helpen in harmonie samen te leven met hun honden.

Jarno Adams

Hondentrainer

Jarno Adams

Jarno Adams heeft al zo lang hij zich herinnert een hond in huis gehad, hieruit is zijn passie voor honden ontstaan. Na zijn opleiding als kynologisch instructeur is hij bij 4 Sanca stage komen volgen.
Na het aflopen van zijn stage en opleiding is jarno aangesloten in ons team als hondentrainer. Sindsdien heeft Jarno bijscholingen en specialisaties gaan volgen om zijn kennis verder uit te breiden. Daar heeft hij zijn passie als detectie instructeur ontdekt. Met veel plezier deelt Jarno zijn kennis met hondeneigenaars en helpt mens en hond een sterke relatie en begrip te creëren.

Welzijn en gezondheid

lijn
Tania Tinck

Manager gezondheid en welzijn

TANIA TINCK

Tania is shiatsu, acupressuur en cranio-sacrale practitioner voor honden.Vanuit haar passie voor dieren is het idee ontstaan om van de hobby haar beroep te maken. De keuze was niet eenvoudig, maar door haar achtergrond als verzorgende heeft ze de keuze gemaakt om zich te gaan verdiepen in de gezondheid en welzijn van honden. Na haar opleiding als shiatsu practitioner was haar passie getriggerd. Tania is zich nog verder gaan verdiepen tot specialist gezondheid en welzijn door tal van opleidingen, cursussen en lezingen te volgen.
Honden (en ook de baasjes) op een holistische manier gaan benaderen en helpen is een droom die is uitgekomen.

Evi Verheyen

Behandelaar Acupressuur en cranio-sacrale

EVI VERHEYEN

Om haar eigen dieren te kunnen ondersteunen ging Evi Verheyen op zoek naar producten, middelen en manieren om haar hond en paard te helpen in het opgroeien en openbloeien. Zo kwam
ze bij de opleiding acupressuur. Het werd snel duidelijk dat ze hiermee
iets wou doen. Haar passie is om de beestjes en hun baasjes te helpen
naar meer rust en balans. Met Acupressuur en Cranio Sacraal probeert ze zoveel mogelijk honden en paarden zich lekker in hun vel te laten voelen, rust te ervaren, ongemakken te verhelpen, hun lichaam en geest in balans te brengen.

Nathalie De Rijck

Voedingsconsulent

NATHALIE DE RIJCK

Nadat Nathalie haar eerste hondje Ryno kreeg van haar ouders is haar passie voor honden ontwikkelt. Na Ryno zijn er nog een heleboel viervoeters bijgekomen. Toen is zij de opleiding tot hondentrimster gaan studeren en heeft zij hier haar eerste zaak van opgestart. Door haar werk als dierenartsassistente is ook haar interesse in gezondheid voor honden enorm geprikkelt.

Samen met Nicky heeft zij de Wafstore opgericht, een natuurvoedingswinkel voor honden met enkel kwaliteit! Om haar klanten nog beter te kunnen begeleiden heeft zij de opleiding orthomoleculair voedingsdeskundige gevolgd. Door haar kennis en ervaring kan ze eigenaars helpen bij de keuze van gezonde voeding voor hun hond. Ook honden met medische problemen, allergieën en intoleranties kunnen deskundig advies krijgen.

Vandaag helpt zij via 4 sanca hondeneigenaars in de zoektocht naar gezonde voeding, want een goede gezondheid start bij een gebalanceerd dieet.

Administratie en producten

lijn
Gerd Stessens

Productontwikkelaar 

Gerd Stessens

Binnen 4 Sanca kan Gerd haar creativiteit de vrije loop laten bij het ontwerpen van allerlei zaken voor de 4 sanca shop. Hierbij kan ze steeds terugvallen op haar technische kennis en uitgebreide ervaring van ontwikkeling en productie. 4 Sanca brainstormt regelmatig over het actueel houden van de huidige en ontwikkelen van nieuwe producten. Naast de bijdrage aan 4 Sanca geeft dit ook persoonlijke voldoening door nieuwe creatieve en technische uitdagingen.

Marc Ruymaekers

Handyman

MarC Ruymaekers

Marc is postman, magazijnier, technisch medewerker, manusje-van-alles.
Hij tracht het team aan te vullen op allerlei vlakken, waar hij zich nuttig kan maken en het werk van andere leden kan verlichten. Zijn technische achtergrond en ervaring als doe-het-zelver komen goed van pas bij het ontwerpen en uitvoeren van allerlei projecten.

Stagiaires

Om een goede instructeur te worden moet men natuurlijk ervaring opdoen, daarom dat wij bij 4 Sanca onze deuren openhouden om nieuwe instructeurs, gedragstherapeuten en behandelaars deze kans te geven. Je zal bij ons regelmatig stagiaires zien, deze volgen een opleiding over honden (trainer, gedragstherapeut, coach, behandelaar…) en kunnen dankzij onze begeleiding ervaring opdoen. Dit zorgt ervoor dat wij kunnen rekenen op extra handen en ogen.

Alle stagiaires volgen een opleiding bij een erkend opleidingscentrum.

Onze partners

lijn

Dog’s Annaliese

Annelies Peenen, voedingsdeskundige, instructeur body and balance en coach in leiderschap.
Ze is van jongs af aan al een grote hondenvriend en is opgegroeid met Duitse Herders en Yorkshire Terriërs. Toen ze met haar vriend is gaan samenwonen, is hun eerste hondje gekomen. Dit was Trees, een Franse Bulldog. Deze is net geen 13 jaar mogen worden. Een aantal jaren later, toen dochter Hanne 6 jaar oud was, is Duitse Herder Kyra erbij gekomen. Door haar is Annelies in de hondensport, gehoorzaamheid terecht gekomen.

Sindsdien is de grote passie voor honden nog meer aangewakkerd.

Gaandeweg kwam Annelies tot de ontdekking dat niet elke hond dezelfde voedingsbehoefte heeft. Een pup, een volwassen hond, een actieve hond, een luie hond, een oude hond, ze hebben allemaal verschillende voedingsbehoeften. Maar wat moeten deze dan eten? Deze vraag heeft Annelies ertoe aangezet om zich te gaan toeleggen op hondenvoeding en er haar job van te maken. Leergierig is ze wel en ze zal steeds blijven bijscholen om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwe kennis. Voedingsadvies geven op maat van elke hond en kennis delen is wat Annelies doet.

Van oorspronkelijke opleiding is Annelies ergotherapeute en heeft ze veel interesse in gezonde activiteiten voor het lichaam. Daarom dat ze het zo leuk vindt om body and balance met de honden te doen. Lekker samenwerken, zonder dwang en dan nog gezond voor het lichaam ook. Dit kan zelfs in therapievorm gegoten worden. Dit leunt dan ook bij het ergotherapeut zijn aan

’t Blafsalon

Hallo, mijn naam is Stéphanie, 4 jaar geleden ben ik als zelfstandige een hondenkapsalon gestart. Van kleins af aan wou ik al heel graag met dieren werken dus ben ik als ik ouder was beginnen zoeken wat het dichtst bij mijn interesses aansloot. De liefde voor honden was zo groot dat ik dan uiteindelijk beslist heb om te gaan studeren voor hondentrimster.

Ongeveer een jaar geleden leerde ik Sofie kennen. Zelf heb ik een shiba inu, Laika.
Laika is een hele lieve hond naar mensen, maar ze had het enorm moeilijk met andere honden. Sofie heeft ons allerlei tips en tricks geleerd om te leren omgaan met Laika haar onzekere punten. Ik heb zelf een enorm grote vooruitgang gezien bij mijn hond en dat is ook meteen een van de redenen dat ik Sofie bij iedereen zou aanbevelen. Veel trainers werken met het afstraffen van, terwijl Sofie werkt met het belonen van, wat me dan ook meteen weer een positief gevoel gaf bij haar!

Ik zorg er altijd voor dat uw hond op zijn eigen tempo kan wennen aan het trimsalon en zeker geen angsten krijgt in de toekomst. Voor zeer angstige honden kan bij een eerste afspraak eventueel samen worden gewerkt met 4 Sanca om uw hond een optimale eerste ervaring te geven.

Bij een eerste afspraak zal besproken worden wat de beste verzorging is voor het vachttype van uw hond. Bij ‘t Blafsalon zijn zowel grote als kleine viervoeters welkom.

’t Blafsalon

’t Blafsalon

 www.blafsalon.be

 info@blafsalon.be

  0491 24 19 31

 ’t Blafsalon

DIERENARTSENPRAKTIJK Aan de Vesten

Dierenartsenpraktijk Aan de Vesten

Dierenartsenpraktijk Aan de Vesten

Van Boeckellaan 15
2500 Lier
 03 489 19 29
 info@aandevesten.be
 www.aandevesten.be
 Dierenartsenpraktijk aan de vesten

Doggy shop

Voeding is de basis van een goede gezondheid, daarom dat ik mijn klanten steeds doorverwijs naar Doggy shop, zij verkopen kwalitatieve natuurvoeding voor honden en zijn steeds bereid om een duidelijke uitleg te geven en hun klanten verder te helpen.

Tinka

Mijn naam is Tania Tinck (Tinka) en ik ben shiatsu-therapeut voor honden.
Altijd heb ik iets met dieren willen doen, maar wat? Toen ik uiteindelijk de opleiding tot shiatsu practitioner vond, wist ik onmiddellijk dat dit was wat ik met mijn leven wou doen. Ondertussen is de opleiding al een tijdje voorbij en ben ik volop bezig met mijn passie. Honden (en ook de baasjes) helpen naar een betere levenskwaliteit op een natuurlijke holistische manier.

Meer weten? Aarzel niet contact met ons op te nemen!

Contacteer ons