Privétraining in Lier en omstreken

Van een nieuwe pup tot beleefde huishond

Contacteer ons

Privé hondentraining

Onze privé trainingen worden gegeven d.m.v. complete trainingsprogramma’s. We leren jou je hond beter te begrijpen en goed te communiceren om de band met je hond te verbeteren. Door te werken met een compleet en gestructureerd trainingsprogramma lossen we probleemgedrag op en leer je problemen in de toekomst te vermijden. We maken dus geen gebruik van symptoombestrijding door een Quick-fix, maar een leerproces dat resultaat behaalt en behoudt op lange termijn. Dit is de meest effectieve manier voor het trainen en opvoeden van een hond tot een beleefde huishond.

Verschillende trainingsprogramma’s

lijn

We ontwikkelden verschillende trainingsprogramma’s zodat er voor elk wat wils is. Na een eerste kennismaking overlopen we samen welk programma voor jullie het meest aan te raden is om goede resultaten te bekomen. Hieronder een kort overzicht van ons aanbod.

puppycursus - 4 Sanca

Van pup tot beleefde hond

Met onze puppycursus creëer je een zelfverzekerde, welgemanierde hond. Stel je puppy vanaf de eerste dag in voor succes en maak puppy’s leuk en gemakkelijk!

Veelvoorkomende puppy problemen worden opgelost en voorkomen, zoals zindelijkheidsproblemen, janken en huilen, bijten en we zorgen ervoor dat socialisatie op de juiste manier wordt gedaan om een zelfverzekerde en welgemanierde hond te creëren die graag naar je luistert!

mijn beleefde huishond 4 Sanca

Mijn beleefde huishond

Springt, trekt of blaft je hond tijdens wandelingen naar andere honden? Zijn je meubels niet veilig voor je hond? Is je hond onzeker of angstig? Heeft je hond een gedragsprobleem dat je gewoon moet stoppen? 

Wij kunnen je helpen het ongewenste gedrag van je hond op te lossen en ervoor te zorgen dat er ook in de toekomst geen nieuwe meer ontstaan. Een veilige en betrouwbare hond is een plezier om mee te leven en als je dat nu nog niet ervaart, helpen we je graag.

walk & train - hondenschool 4 Sanca

Walk & train

Soms valt de training van je hond zwaar, misschien heb je een medisch probleem of heb je tijd te kort. Ook hiervoor hebben wij een oplossing. Als extra bovenop je trainingsprogramma komen wij met je hond wandelen en zetten we de training verder. 

Een mooie aanvulling dat goede resultaten oplevert, zeker met problemen zoals trekken tijdens het wandelen en reactiviteit naar vreemde honden.

fun met je hond 4 Sanca

Fun met je hond

Zoek jij en je hond naar een grotere uitdaging? Kent je hond zijn commando’s en wil je vooral plezier beleven en leren wat jullie het leukste vinden om te doen? 

Dan is dit programma iets voor jullie. Je hebt krijgt een variatie van de volgende onderwerpen; puzzel en snuffelwerk, body en Balance, tricks, speuren, detectie en gehoorzaamheid.

Of je nu een nieuwe puppy hebt, een puber in huis, een ernstig gedragsprobleem bij je hond ondervindt of gewoon op zoek bent naar wat onderhoudstraining, 4 Sanca heeft een oplossing die het beste bij jou en je hond past. Contacteer ons voor meer info of een afspraak!

Contacteer ons